Молитвы Новости

МОЛИМСЯ ПРЕСВЯТОЙ БОГОРОДИЦЕ!

Икона казанской Божьей Матери Храм святителя Луки Крымского, Екатеринбург

Дорогие друзья!

Продолжается молитва по соглашению. Мы молимся друг за друга вместе с настоятелем храма свт. Луки Крымского протоиереем Анатолием Куликовым. В преддверии начала Успенского поста и праздника Успения Пресвятой Богородицы читаем молитву Пресвятой Богородице из молебного канона.

Всем, кто пожелает присоединиться к совместной молитве с понедельника (14 августа), просьба прислать свое имя на электронную почту храма lukahram@yandex.ru. На молитву принимается одно имя от каждого участника!

Отзывы участников:

Лариса: «Молитва по соглашению очень нужна и важна. Вместе мы молимся и помогаем друг другу. Я завела будильник на 20.00 (по московскому времени). Даже если и забуду, будильник звенит — становлюсь на молитву. Спаси вас всех Бог! Низкий поклон! Одна бы заленилась, а вместе мы — сила».

Лидия: «Да, мне тоже важно молиться вместе! Тем более молитва занимает всего 2-3 минутки в день. Когда вместе молимся в определенное время — это организует. И поддерживаем друг друга в меру свои сил. Слава Богу!»

Вера: «Я присоединяюсь к словам. Я готова дальше продолжать молиться».

Юлия: «Молитва по соглашению очень важна, т.к. имеет пользу. Помогай Господи организаторам!»

Екатерина: «Очень дисциплинирует!»

Ирина: «Такая совместная молитва Богу угодна, и Он слышит и помогает».

Молитва Пресвятой Богородице:

Цари́це моя́ преблага́я, Наде́ждо моя́ Богоро́дице, Прия́телище си́рых, и стра́нных Предста́тельнице, скорбя́щих Ра́досте, оби́димых Покрови́тельнице! Зри́ши мою́ беду́, зри́ши мою́ ско́рбь, помози́ ми́ я́ко не́мощну, окорми́ мя́ я́ко стра́нна. Оби́ду мою́ ве́си, разреши́ ту́, я́ко во́лиши: я́ко не и́мам ины́я по́мощи ра́зве Тебе́, ни ины́я Предста́тельницы, ни благи́я Уте́шительницы, то́кмо Тебе́, о Богома́ти; я́ко да сохрани́ши мя́ и покры́еши во ве́ки веко́в. Ами́нь.

К кому́ возопию́, Влады́чице? К кому́ прибе́гну в го́рести мое́й, а́ще не к Тебе́, Цари́це Небе́сная? Кто́ пла́ч мо́й и воздыха́ние мое́ прии́мет, а́ще не Ты́, Пренепоро́чная, Наде́ждо христиа́н и Прибе́жище на́м гре́шным? Кто́ па́че Тебе́ в напа́стех защити́т? Услы́ши у́бо стена́ние мое́, и приклони́ у́хо Твое́ ко мне́, Влады́чице Ма́ти Бо́га моего́, и не пре́зри мене́, тре́бующаго Твоея́ по́мощи, и не отри́ни мене́ гре́шнаго. Вразуми́ и научи́ мя́, Цари́це Небе́сная; не отступи́ от мене́, раба́ Твоего́, Влады́чице, за ропта́ние мое́, но бу́ди мне́ Ма́ти и Засту́пница. Вруча́ю себе́ ми́лостивому покро́ву Твоему́: приведи́ мя́ гре́шнаго к ти́хой и безмяте́жней жи́зни, да пла́чуся о гресе́х мои́х. К кому́ бо прибе́гну пови́нный а́з, а́ще не к Тебе́, упова́нию и прибе́жищу гре́шных, наде́ждою на неизрече́нную ми́лость Твою́ и щедро́ты Твоя́ окриля́емь? О Влады́чице Цари́це Небе́сная! Ты́ мне́ упова́ние и прибе́жище, покро́в и заступле́ние и по́мощь. Цари́це моя́ преблага́я и ско́рая Засту́пнице! Покры́й Твои́м хода́тайством моя́ прегреше́ния, защити́ мене́ от вра́г ви́димых и неви́димых, умягчи́ сердца́ злы́х челове́к, возстаю́щих на мя́. О Ма́ти Го́спода моего́ Творца́! Ты́ еси́ ко́рень де́вства и неувяда́емый цве́т чистоты́. О Богороди́тельнице! Ты́ пода́ждь ми́ по́мощь немощству́ющему плотски́ми страстьми́ и боле́знующему се́рдцем: еди́но бо Твое́ и с Тобо́ю Твоего́ Сы́на и Бо́га на́шего и́мам заступле́ние, и Твои́м пречу́дным заступле́нием да изба́влюся от вся́кия беды́ и напа́сти, о пренепоро́чная и пресла́вная Бо́жия Ма́ти Мари́е. Те́мже со упова́нием глаго́лю и вопию́: ра́дуйся, Благода́тная, ра́дуйся, Обра́дованная, ра́дуйся, Преблагослове́нная, Госпо́дь с Тобо́ю.

1 комментарий

  • Здравствуйте. Огромное Спасибо и низкий поклон кто предложил молитву по соглашению и выставил информацию на официальном сайте Храма. Мы вместе с ребенком каждый вечер молимся. Огромное спасибо и о напоминании по смс сообщению в телефоне. Мы готовы с ребенком и дальше молиться. Спаси Господи организаторов.

Оставьте комментарий